Logga in
Sve
  • Eng
  • Sve

Så var det min tur att blogga. Jag bloggar med lätthet nästan varje dag privat men när det är för Scandinfos räkning blev det plötsligt svårt. Såhär nervöst skrev jag till min kollega Sarah: ”Kan man skriva såhär? Det är kanske lite för blottande? Fattar man egentligen vad det är jag vill få fram? Oj – detta var faktiskt inte alls lätt”.

Och när jag skulle välja ämne för vad blogginlägget skulle handla om våndades jag lite över att så starkt förknippas med någonting som inte egentligen har med vår huvudverksamhet att göra. Jag håller ju lunchträningspass på jobbet, drar ihop medarbetare till Göteborgsvarvetstafetten och engagerar mig i friskvårdsprojekt. Kanske det blir för mycket? Jag gör ju faktiskt andra saker också… Men våndan blev kortvarig. För det ena utesluter inte det andra och jag är säker på att det jag gör inom träning och hälsa, privat och på Scandinfo, ger positiva ringar på vattnet på så många andra områden. Så blogginlägget fick (inte helt otippat) handla om hur glad jag är att får utlopp för min passion även när jag arbetar.

Att kombinera två bra saker kan väl heller aldrig vara fel? Som marknadsundersökare ser jag ofta branscher och tillfällen där en undersökning skulle kunna vara till stor hjälp. Och inte sällan stöter jag på företag som skulle vara drömmen att få som kund. Och eftersom jag rör mig mycket inom träningsbranschen har jag såklart tänkt på att detta är en bransch som skulle vara rolig att samarbeta med. Så i början av året fick jag chansen att vara med att genomföra en undersökning om svenska folkets inställning till träning och gym. Det är såklart alltid roligt att vara ute och prata med nya potentiella samarbetspartners, men i detta fall är det extra roligt att kombinera nytta med nöje. Häftigt.

Jenny

Kommentera
  1. {{comment.author_name}}