Logga in
Sve
  • Eng
  • Sve

Tid: 11 maj, kl. 12 – kväll (officiellt program till ca kl.17)
Plats: Scandinfos kontor i Göteborg (Kungsgatan 42)

Vi börjar dagen med lunch och därefter följer spännande talarpass och workshops. Vid cirka klockan 17 bryter vi för mingel där vi bjuder på lättare förtäring. Vi vill uppmuntra er att stanna kvar på kvällen och vara med på minglet då ni under avslappnade former har möjlighet att bolla idéer och tankar med andra bolag men också med oss konsulter och systemutvecklare inom Bostad och Fastighet.

Anmäl dig här!

Anmäl dig senast 2 maj

Trendspaning: Consumer Stories 2017-2019

Consumer Stories är Norges främsta konsumenttrendrapport. Consumer Stories är inte en vanlig trendrapport som pekar på den senaste ”hypen”. Det är en väldokumenterad och konkret beskrivning av vad man behöver göra för att lyckas med att träffa rätt behov och förstå konsumentens beteende och förväntningar idag och de närmaste åren framöver. Genom exempel, fakta och inspiration får vi verktygen hur man kan lyckas med att skapa bättre relationer och starkare konkurrenskraft genom att sätta konsumenten i centrum.

Talare: Ole Petter Nyhaug
Ole Petter har i 15 år varit i framkant när det gäller utveckling inom marknadsanalys och konsumentinsikt som framgångsrik entreprenör. Han har arbetat på global nivå med kunder som Coca-Cola, Unilever, Audi, IKEA, Heineken och Vodafone för att nämna några. Ole Petter är en uppskattad föreläsare inom konsumenttrender och morgondagens marknadsföring och marknadsanalys.

Hur kommer framtidens studentbostad att se ut?

Inom ramen för Boverkets innovationsstöd har Studentbostadsföretagen tillsammans med White arkitekter och Stockholms Studentbostäder genomfört ett projekt om framtidens studentbostäder. I projektets första steg genomfördes en rikstäckande marknadsundersökning med 2 035 studenter över hela landet, som sedan kompletterades med ett onlineforum med 31 studenter. Baserat på undersökningens resultat och Boverkets nya byggregler har White arkitekter tagit fram tre konceptbostäder; uniBo, duoBo och multiBo. Stockholm Studentbostäder är nu på gång att bygga bostäder inspirerade av dessa konceptboenden. På eventet kommer ni även ges möjlighet att med VR-glasögon kliva in framtidens studentboende.

Talare: Martin Johansson
Martin är generalsekreterare på Studentbostadsföretagen och har arbetat inom organisationen sedan 2008. Med sin långa erfarenhet är Martin en av de personer som har den bredaste kunskapsbasen i landet när det gäller studentbostadsfrågor.

Vart ska vi? Varför då? Och hur kommer vi dit?

Vad är EGENTLIGEN målet med kundnöjdhetsarbete? Hur går man från bra till imponerande i kundens ögon? Hur hänger saker i kundnöjdhetsvärlden egentligen ihop? Det är frågor som kommer att beröras före eftermiddagens workshop om kundnöjdhet tar vid.

Talare: Eva Hauge
Eva har arbetat i 17 år med kundnöjdhetsutveckling och organisationsutveckling. Hon har bred erfarenhet av många olika branscher där hon ofta leder workshops i syfte att utveckla människor och organisationer i just kundnöjdhet.

Workshop LiveSteps/kundnöjdhet

Sista delen av dagen kommer ha fokus på LiveSteps och kundnöjdhet. Här kommer ni att vara aktiva vid olika stationer, t.ex.:
• Hur tolkar och arbetar ni på bästa sätt med prioplanerna och utifrån dessa gör åtgärder/handlingsplaner?
• Hur kan vi arbeta med de öppna kommentarerna på bästa sätt?
• Hur håller vi kundnöjdhetsarbetet levande?

Kommentera
  1. {{comment.author_name}}