Logga in
Sve
  • Eng
  • Sve

En ny höst, termin, eller vad man nu väljer att kalla det. Är det nu man ska ta tag i sitt liv, skapa förändring privat och på jobbet? Vid denna tidpunkt på året så brukar dessa tankar komma till mig. Man vill att något nytt ska hända även om det bara innebär att ta en annan väg till tåget på morgonen och ställa sig på en ny plats på perrongen.

Men nu i höst står jag inför en faktisk förändring i mitt jobb, en möjlighet att växla spår, genom att jag kommer att arbeta i ett nytt sammanhang med ett nytt team.
En möjlighet att möta nya utmaningar och hitta nya samarbetsformer och arbetssätt.

Lagarbete, eller teamwork som det heter på svenska, är viktigt för att man ska trivas och lyckas på sitt jobb. Bland yngre på arbetsmarknaden ses det som både självklart och viktigt att jobba i team för både trivsel och karriär. Det är ju från andra man kan få input, feedback och lära sig nya saker och som kan ge synergieffekter och andra infallsvinklar som gör att man utvecklas i sin roll. Det är också en faktor som driver och bidrar till en effektivare och smartare verksamhet.

Grunden för ett bra och fungerande teamwork är bra kommunikation, öppenhet, ärlighet och förståelse för varandra där alla jobbar mot ett gemensamt mål. Fixar vi det, kan det bli riktigt bra!

Ser fram emot en spännande resa i höst.

Eva-Lena

1 kommentar
  1. {{comment.author_name}}