Logga in
Sve
 • Eng
 • Sve

Användarvänligt

X-broker är till för alla kundfokuserade bostadsmäklare och deras kunder som genomfört ett köp eller en försäljning av en bostad eller tomt i Sverige.

Relevanta frågor

Att mäta alla kunder är en fråga om trovärdighet. För att vara relevant gentemot såväl kunder som mäklare ställer vi bara de 10 viktigaste frågorna i ett enkelt och mobilanpassat formulär.

Lättillgängligt

Vi har skalat bort onödig information och fokuserat på att göra tjänsten så lättillgänglig som möjligt. X-broker är designad för mobil användning och transparens, anpassad för att visa nya kunder vid t ex intagsmöten.

Kundomdömen

Kundomdömen är centrala i X-broker och enskilda helhetsomdömen och eventuella kommentarer redovisas i fallande ordning med det senast inkomna svaret överst.

Styrkor

X-broker visar de främsta styrkorna, dvs de områden som har störst påverkan och är viktigast för kundernas nöjdhet baserat på en prioplan.

Fokusområden

Det går att välja upp till tre fokusområden som man vill sätta extra fokus på. X-broker rekommenderar automatiskt att fokusera på de tre områden som har störst förbättringspotential i den individuella prioplanen.

Objekt

X-broker visar samtliga utskickade och ännu ej utskickade objekt de senaste 365 dagarna med information om objekt, utskicksdatum, tillträdesdatum samt köpare och säljare.

Förbättringsfokuserat

Kontor och mäklare har individuella prioplaner som visar snabbaste och lättaste vägen till ännu fler helnöjda kunder. Alla frågor rangordnas utifrån en beräknad förbättringspotential.

Nyckeltal

Alla kundomdömen redovisas, men det är också enkelt att filtrera på köpare och säljare. Nyckeltal baseras på medelvärde (skala 1-5) av omdömen de senaste 365 dagarna.

Översikter och fördjupning

För större skärm (desktop/tablet) finns översikter för både mäklare och management där man enkelt kan lista mäklare, kontor och enheter.

Analysera utvecklingen av olika frågor, arbeta med prioplaner, skriva handlingsplaner kopplat till frågorna i X-broker mm. Det går också enkelt att söka, tagga och skicka vidare kundkommentarer till medarbetare direkt i verktyget.

Kostnadseffektivt

X-broker har en enkel prismodell med låg abonnemangskostnad och en rörlig del kopplad till antal mäklare som faktiskt genomfört affärer senaste tidsperioden.

Det här ingår

 • Individuell feedback till den enskilde mäklaren i realtid
 • Visuell, enkel och omedelbar överblick av nuläge och utveckling
 • Automatisk eller manuell urvalshantering av objekt
 • Dagliga utskick av inloggningsuppgifter till samtliga kundobjekt via e-post eller post efter tillträde
 • Editering av felaktiga eller saknade e-postadresser direkt i verktyget
 • Obegränsat antal användare till systemet
 • Rapportnivåer för mäklare, kontor, enheter och företag
 • Individuella push-notiser via verktyget, e-post eller sms
 • Export och länkning av resultat via FTP, API etc.
 • Benchmark för anslutna mäklarföretag

Månadskostnad

5 500 kr + 19 kr/aktiv mäklare (minst 1 affär senaste 3 mån.)